18 Dec 2020

Resor

Resor till Magaluf Är du på jakt

18 Dec 2020

Resor till Magaluf

Magaluf FlygÄr du på jakt efter en skön resa med mycket sol, bad och fest? Då är förstås Magaluf det som gäller. Hit kan du åka med din klass på studentresa, muckarresa eller bara en helt vanlig partyresa. Att boka resor hit är väldigt enkelt med dagens tjänster som finns på internet, följ de enkla stegen nedan så hittar du de billigaste och bästa resorna hit.


Partyresor & studentresor

Billigaste sättet att boka sin resa är att boka flyg och hotell separat, vi har provat fram och funnit att dessa söksidor är de som är enklast och ger alltid bra förslag och har bland de absolut lägsta priserna på flyg och boende. När er bokning är klar, kontakta oss så kollar vi igenom tillsammans med er vilka olika fester och andra roliga saker som sker under den tiden när ni är här, finner vi något så reserverar vi platser åt er som ni sedan betalar när ni ankommer.

Följ dessa enkla steg, oavsett om du åker själv eller ni är ett helt gäng.
Dessa är:
1, bestäm ungefär när ni vill åka, ni bör vara flexibla med datumen någon dag fram eller tillbaka för att finna de bästa priserna.
2, börjar med att sök efter flyg. Välj var ifrån ni vill åka och sedan PMI Palma De Mallroca som destination, Magaluf ligger på Mallorca.
Sök flyg här

3, när ni har hittat ett flyg som ni är nöjda med, först då kollar ni efter hotell. Dessa är enklare att finna då priserna är mer konstanta och varierar inte så mycket från dag till dag. Vi rekommenderar er att använda denna sökfunktion så får ni de hotellen som ligger i Magaluf. Bokar ni på annat sätt kan det bli så att det står att hotellet ligger i Magaluf men det är egentligen grannorten Palma Nova, och det kan bli några kilometer man får gå varje dag för att komma dit man vill.

Sök hotell här

4, när ni hittat flyg och boende som passar er så bokar ni in båda samtidigt, ni ser till att ni kommer till betalningen för båda i två olika webbläsarfönster och gör dem direkt efter varandra. Så ni inte bokar en sak först och så hinner någon annan boka emellan. Är ni vid betalningen så är flyg alt. boendet reserverat till er.
5, nu är er resa klar. Då kontaktar ni oss så snart ni kan, så kollar vi tillsammans om det finns något som ni är intresserade av under den tiden ni är på plats. Det kan vara partybåtar, grillfester, poolparty m.m. Kontakta oss så ser vi vad som sker då när ni kommer. Lycka till.

Kontakta oss

Ny lag gällande korttidsboenden

Då många lägenhetsinnehavare hyr ut sina lägenheter till turister veckvis, så har ny lag 2017 skapats för att förbjuda detta. Så var försiktig om ni ska hyra via olika websidor boenden för veckorresor.
Kontakta oss

Leave a comment
More Posts
Comments