Magaluf Life20142014
20132013
20122012
20112011

Magaluf Life 2014

Vi kör vidare med vår serie om livet i Magaluf.

Avsnitt 5
Årets sista avsnitt med blandade klipp från sommaren, sen spontankväll på den Glade Viking och sist ett litet porträtt av årets filmare Adam när han skapar!

Avsnitt 4
Vi tar en titt på TexMexkväll på E4an med lite sköna lekar. Lite sköna bilder följer på Wave house där vi ser hur det kan se ut i början av sina surfarkarriär. Sist ett bucket race på Nord.

Avsnitt 3
Vi hänger med Norwaydive på en tur ut i det blå. Sen får vi se lite från en av sommarens strandfester och allt avslutas sedan med en Mega Bong på Offpist!

Avsnitt 2
Vi fortsätter vår egna serie med ett helt galet partygäng från Skee! Vi följer upp med lite midsommarfest och lite gott och blandat från Magaluf. Vi avslutar med än mer skadade saker från gänget från Skee.

Avsnitt 1
Då är det äntligen dags för årets första avsnitt av Magaluf Life! Vi börjar förstås med vår kända Partybåt med grymt god stämning! Följer upp med en liten dagsfylla på stranden med några workers på Magaluf.nu. För att sedan avsluta med ett skönt klipp från Nord Night Club en kväll tidigt på säsongen! Vi är väldigt glada att vi kommit igång igen med Magaluf Life, då det vart ett oväntat uppehåll sommaren 2013! Så vi håller tummarna nu att vi får ett par riktigt sköna avsnitt att se på!


TRAILER

Magaluf Life 2013

Detta år vart det tyvärr inget.

Magaluf Life 2012

Vi kör vidare med vår serie om livet i Magaluf.

Avsnitt 7
Årets sista avsnitt, och det firar vi med en födelsedag!!!

Avsnitt 6
Partybåt och mycket annat!!!

Avsnitt 5
Strandskojj!!

Avsnitt 4
Nattklubbarna och annat!

Avsnitt 3
En dagsutflykt!

Avsnitt 2
Surfer!!!

Avsnitt 1
Då kör vi!!!


TRAILER

Magaluf Life 2011

Första året vi kör med vår egna serie som ska visa lite hur det är i Magaluf. På fester, hur det är bakom baren, vad gästerna gör m.m.

Avsnitt 8
Då var det dags för årets sista avsnitt. Här hänger vi en lite dagtur med partybåten, det är inte alltid party ombord, utan de kör även Laizy day cruise! Kollar förbi barskolan på en drinktävling. Vi fortsätter förra avsnittet med Basshunter på en kortare efterfest! Lite warmup inför Magaluf Reunion och sist lite summering av sommaren 2011!!!

Avsnitt 7
I detta program hänger vi med Henke från Sverige på en tur från förfest till nattmingel. Vi kollar på Basshunter när han uppträder på Bananas inför en massa Engelsmän. Lite blandat filmvimmel och så en avslutande Partybåt. Lite blandade vyer från Magalufs gator.

Avsnitt 6
Mike och Armin tar ett par bira och leker på stranden. Vi hitta några grabbar som bor i Illetas men åker till Magaluf för att fest. Marcoolio röjer loss på GGBC och sist som vanligt veckans partybåt.

Avsnitt 5
I detta avsnitt åker vi iväg med MedPeds moppar runt ön en kort tur, det är riktigt trevligt så det rekommenderar vi starkt. Sen Mohombi LIVE på Grabbarna Grus Beach Club där han gör ett grym show! Vi träffar simpa på Grabbarna Grus Original samt avslutar med en partybåt och lite partyvimmel i Magaluf.

Avsnitt 4
Då följer vi två norska gutter ut en kväll, de är på semester men provjobbar under sin tid här. Sen besöker vi BCM när Tiesto gör ett gig, till vår förvåning spelar han aviciis låt som intro, jaja. Sen ett galet göteborgsgäng som vi följer en bit, som vi sen låter vandra vidare innan de river någon bar. Och så lite partybåt också

Avsnitt 3
Denna gång hänger vi med norwaydive på ett hajdyk innen i Palma. Kollar in några unga grabbar som lyxar loss lite en kväll! Vi hänger med Richard, delägare på E4an och La Bodega in på en tur in till palma på lite shopping och en klassisk spansk lunch. Sen lite klipp från partybåt 3 med Magaluf.nu och sen avslutar vi med de 2 norska tjejerna från tidigare avsnitt.

Avsnitt 2
I detta avsnitt tar vi en titt på skandinaviernas skumparty på GG Beach Club, vi försöker följa 2 st norska jänter en kväll på stan. Vi kollar läget med Armin på GGBC och sist så lite klipp från årets första två partybåtar med Magaluf.nu.

Avsnitt 1
Detta premiär avsnitt är början på en serie vi på Magaluf.nu länge har drömt om att försöka få fram. En serie som visar hur underbart det är att jobba eller turista i Magaluf, en ort som vi tycker är den bästa som finns!I detta avsnitt så följer vi ett gäng norska grabbar ut i natten, vi träffar på Danne på TreO och Gjöran på Gjökeredet, samt att vi får träffa Mike på Den Glade Vikingen.


TRAILER