Sök   
Lägg till mallen som favorit!
Mallisboken
Välkommen till Magaluf.nu och dess omtalade Mallisbok. Här kan du läsa mycket skojj
samt hålla dig uppdaterad om officiella och inofficiella grejjer.
Namn
Datum
Ort


Sean 25 år
Idag kl 08:25
Vasastan


MeddelandeFan Anders rå grym playlist du har gjort! Kommer köras stenhårt på förfesten!! =)

www.magaluf.nu
Kommentar    
Hehe, playlisten skall du tacka Rolle för, det är han som är musikgeniet här på sidan!! =)

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


-Christer- 18 år
Idag kl 05:59
Stavanger


MeddelandeHei Anders, Og Takk for en bra siden :) tja hvor skal jeg begynne. hadde vert kult vist dere hadde lakt ut mer info om f.ex, hotellene, bra steder osv der man får konkret info av noen som kjenner stedet som sin egen by. uten om det så er vi 12 gutter som reiser ned 26 juli - 9 august, vi skal bo på boyal beach så vi lurer på om vi har valgt rette hotellet og tid? uten om det så har jeg veldi store forhåpninger og gleder meg veldi mye ;D Skåål

www.magaluf.nu
Kommentar    
Vi har faktiskt en del på sidan som varit nedstängd senaste åren för vi har varit lata att inte uppdatera den, det är info sedan 2001-2002 så det är inte dessamma som nu. Men vi ska följa ditt råd och uppdatera i början av sommaren med allt som kan vara intressant att veta inför en semster, det gäller stränder, hotel, shopping, restauranger och nattliv.. Med lite avstånd, priser m.m.. Sen även lite tips som gocard, falskärmsflygning, jetski, shopping i palma, partybåtarna osv.. Du har helt rätt!! När ni kommer ner, sök upp mig så kan ni alltid fråga mig på plats så ska jag hjälpa till med massa bra tips och kul saker ni kan prova på.. Mvh

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


TreO-Danne 87 år
Igår kl 19:50
Magaluf


MeddelandeHästen!!! Jag äger dig nu! Du är min "pet"... Kolla in facebook och friends for sale...

www.magaluf.nu
Kommentar    
Jag visste inte ens att jag hade sålt han haha.. ;)

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


Kamme 88 år
2021-02-20 18:26MeddelandeHej alle glade! LindaVanessa: Jag bodde på Montenova Studios (två uker) förra året med en annan jente! Hotellet ligger i Palma Nova och det tar ungefär kanske 15 min att gå till bargatan. Men detta tyckte vi aldrig var några problem utan det var skönt att få lite motion, även om vi på natten (nästan) alltid tog taxi hem (billigt). Vi var ganske mange ungdomar på hotellet och hade alltid någon att förfesta med så det är inga problem. Mycket trevlig personal och bra städning. Har du någon annan fråga är det bara att kontakta mig! HA DEEE!!! (i år blir det TRH Palma-Nova) Anders: Har sett att du nämnt detta hotell några gånger i mallisboken, är det helt okej eller ? Så länge det är lite ungdomar bara. Och som du säger så ska man ju bara sova där...eller någon annanstans! ;)

www.magaluf.nu
Kommentar    
Jag kan inte göra någon jämförelse mellan de två hotellen då jag inte känner till det andra hotellet. Men TRH Palma Nova är ett mycket fint hotell, trevligt och STORT.. Pooler i flera etager. Det är en hel del ungdommar där men de är rätt så hårde på att man inte får festa mellan vissa tider(fest = hög musik och massa folk), på grund av de har mycket barnfamiljer också. Men man kan ju alltid sitta några vänner och prata och umgås. Tror man får smyga in kompisar om de ska till hotellet. Har inte varit problem förrut så jag tror ni kommer ha minst en lika bra semester där som tidigare. Precis, man ska ju bara sova.. hrmm..

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


LindaVanessa 17 år
2021-02-20 15:54
Porsgrunn


Meddelandeok, mennee når kommer informasjon på siden til casablanca om hvem som kommer ditt til sommeren ? ; )

www.magaluf.nu
Kommentar    
Så fort vi får veta, så kommer vi sammanställa allt och lägga upp info om vad som händer på de olika ställena i sommar..

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


LindaVanessa 17 år
2021-02-20 15:51
Porsgrunn


Meddelandehvor får man tak i billetter til party båten?

www.magaluf.nu
Kommentar    
All information kommer upp här på sidan i god tid innan sommaren börjar. Just nu är det lite för tidigt att gå ut med all information.. =) Men bara boka in Torsdagar som vanligt..

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


LindaVanessa 17 år
2021-02-20 15:42
Porsgrunn


MeddelandeSikkert et dårlig hotell! håper ikke det ligger langt unna bargaten ! :)

www.magaluf.nu
Kommentar    
Hotell är ju bara till för att sova på(o några saker till) men allt roliga är ju ändå ute på byen(stan).. Så ni kommer säkerligen få det helt helt underbart!!! =)

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


Dalaanro 21 år
2021-02-20 00:15
Borås


MeddelandeHej! Finns de några platser kvar den 24 april eller börajr det bli fullt??

www.magaluf.nu
Kommentar    
Det bokar på så sakteliga än så än är det lugnt, men vänta inte i onödan!! Ju tidigare dessto bättre.. Vi är ju en del av en hel båt, förra gången var vi 452 personer i vårt sällskap och det var HELT GALET!! Så bara boka på så snart ni är klarar med alla detaljer!!

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


Diser 22 år
2021-02-19 23:11
Västerås


MeddelandeSååååå!!! 20 April anländer Västeråsarna till Magaluf för ännu en säsong. LineUp; Tommie "Big Dick" Lövgren" , Ann-Sofie "Silicon Paris" Berg & mig själv.... myyyyyys på er så länge !!! :)

www.magaluf.nu
Kommentar    
Mannen, vi ses nere i sommar, det kommer ROCKA FETT!!!

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


snabbgrogg 22 år
2021-02-19 17:39
Norrköping


Meddelandemycket fint ordnat me musikspelaren på sajten. klockrent... magaluf bokat för länge sen....6 pers än så länge från norrköping..25 juli...

www.magaluf.nu
Kommentar    
Jo kan vara trevligt, tanken med den är att under och efter varje säsong är det massa frågor om vilka låtar m.m. som gäller, spelades etc etc. Via spelaren så kommer vi lägga upp allt aktuellt i provlyssningsformat som spelades och var aktuellt i magaluf med namn, så man kan hitta låten man letar efter och sen köpa som vanligt..

 Anders 33 år

   1