Staffen   Crew   
Lägg till mallen som favorit!
Grundare

Folket som arbetar med Magaluf.nu är många och det är inte bara en internet-sajt! Sommaren 1999 bestämde sig Matte och Fredde för att dra ihop en enklare sajt där de kunde lansera lite semesterbilder. Magaluf.nu registrerades! Sedan börjades de spånas hej villt, de övriga resenärerna blandades in, arbetsuppgifter delades ut till alla, och strax innan sommaren stod den första versionen av magaluf.nu klar. Sajten som dock skulle bli en simpel sajt med lite bilder vart istället en mäktigt snygg sajt med massor av skojjiga funktioner och finesser. Inför resan lämnades tröjjor, väskor, shorts och hattar in på tryckeri för att prydas med den nya vackra adressen. Sedan dess har mycket hänt, och magaluf.nu har blivit mycket mer än bara en sida på nätet.


Namn: Fredrik Andersson
Ålder:
26
Mail:
[email protected]
Beskrivning:

Var med och grundade magaluf.nu i början av 2000 tillsammans med Matte. Sköter en del av programmeringen gällande sajten till-sammans med Anders.
Namn: Mattias Näslund
Ålder:
26
Mail:
[email protected]
Beskrivning:

Byggde tillsammans med Fredrik upp den första versionen av Magaluf.nu i början av 2000. Jobbar för övrigt med designen till sidan samt funktion-specar.


Namn: Anders Arveryd
Ålder:
27
Mail:
[email protected]
Beskrivning:

En erfaren charterresenär med många års erfarenhet av charter på alla nivåer. Gör sin första säsong på Magaluf år 2001. Var med och arrangerade Magaluf Reunion Party 2000 och sliter hårt och mycket med tunga prylar på Magaluf.nu!
Namn: John Börd
Ålder:
"21"
Mail:
[email protected]
Beskrivning:

Charterproffs, rådgivare och bejbmagnet. Samordnar och fixar med partyn, är hjärnan bakom Magaluf.nu's alla balla aktiviteter. Har ett långt förflutet inom charterverksamheten.