Sök   
Lägg till mallen som favorit!
Mallisboken
Välkommen till Magaluf.nu och dess omtalade Mallisbok. Här kan du läsa mycket skojj
samt hålla dig uppdaterad om officiella och inofficiella grejjer.
Namn
Datum
Ort


john_john_ ? år
2020-06-18 15:52Meddelandealla som åker ner till magaluf i sommar måste besöka nyöppnade nattklubben underbar.:) helt galet nice. ///johhn

www.magaluf.nu
Kommentar    
Med bl.a. "Groggpotta" och "Bong" lär det bli en del galna fester i sommar! Har du testat 25 liters drinken? Nu när partygängen kommer lär det gå en och annan megadrink! :)

 Rolle 47 år
Namn
Datum
Ort


hästen 27 år
2020-06-17 22:16
Arboga


Meddelandehej! jag har en fråga? Vet ni om det finns några bra hotell att festa på!!!!!! Är det som hemma i Sverige är krogen bara öppen på fre-lör till 02? eller är det öppet onsdagar också? Vet ni om det är någon åldersgräns på krogarna! Den här partybåten är det någon slags plast eka, Finns det flytväst att låna!!

www.magaluf.nu
Kommentar    
Hehehee... Här är det ironi av rang!! ;) Svar Nepal, det är inte som hemma i sverige, här är det öppet varje dag alla timmar... Klart det är öppet onsdagar!! =) Åldersgräns, du är ju 27 så inget du behöver oroa dig för ;) Japp, det är faktiskt så atta den är gjord av plast, fast inte någon eka utan en katamaran faktiskt.... Japp, det finns flytväster under varje sittplats, men dessa får du bara använda vid nödfall eller om besättningen förordar att du ska använda dig av det.... vi ses snart!! välkommen till magaluf....

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


knasson 24 år
2020-06-17 22:06
nissafors


MeddelandeEfter att ha kollat in bilder på alla workers detta år så får man nog inse att det kanske va rätt tänkt att lägga av när man låg på topp..=) Verkar inte som att man hade passat in så bra detta året.. jag menar med att alla är så grymt vältränade o snygga.. ingen plats för en smått mullig smålänning med en rejäl tunna av charm med andra ord....haha kommer i alla fall ner på semester för att kolla upp så att det inte bara är ett tomt skal utan att dom även kan agera o tänka självmant..=) O trots vad alla säger så finns det bara en Sir Stek.. o han är min absoluta idol..=) puss puss

www.magaluf.nu
Kommentar    
klart du ska komma!

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


DJ_Stek 27 år
2020-06-16 16:42
Kurrekurredutt ön


MeddelandeÅrets happening på Skandinavernas STÖRSTA nattklubb CASABLANCA!!! Midsommar-festen går av stapeln på CASABLANCA på fredag! Svensk mat! FRI SPRIT!!!! Detta vill inte DU missa!!! Biljetter går att köpa av Andreas Bindefeldt mer känd som STEK! Ses på CASABLANCA, stekigaste nattklubben på Mallorca!

www.magaluf.nuNamn
Datum
Ort


Saaf 18 år
2020-06-16 11:42
Strömstad


Meddelandetjaa , vvillket hotell är det som gäller om man skall festa ? också undrar jag om det ör mycekt britter där nere ?

www.magaluf.nu
Kommentar    
Varför åker ni till magaluf för att festa på hotellen?? Det har jag aldrig förståt.. Men men, som svar på frågan så är väl Magamar det hotellet som är mest tillåtande när det gäller fester osv på hotellet.. De flesta andra är rätt så hårde på att vid midnatt så skall det vara tyst. Men utanför hotellen finns massor av fantastiskt trevliga barer och nattklubbar som det går riktigt bra att festa på hela natten ;)

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


Eje_jr 24 år
2020-06-15 19:57
Casablanca


Meddelandeanders?! rolle!? har mailat er men inte fått något svar.. e jag dissad eller har ni nte sett mailet? ja sätter mina sista slantar på att ja e dissad, isf skriv inte det här e ni snälla?=) puss o kram alla mallis-diggare!!!// ekan

www.magaluf.nu
Kommentar    
yoo maaan.. nää vi verkligen inte dissat dig.. Båda har nog missat ditt mail, allt spam beror det nog på för tillfället.... Men skicka mig ett SMS så kan vi säkerligen svara på din fråga =)

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


kimssonx 22 år
2020-06-15 17:49
åstorp


Meddelandeska ner för första gången i början på augusti, behöver en liten guide på några goa hotell? vad e ett måste när man väl kommer dit :)

www.magaluf.nu
Kommentar    
Hotel? Det låter som om du vill festa på hotellen? Bra hotel att bo på är väl egentligen samtliga, men vista sol tillhör det populäraste. Sen som svar på vad är ett måste är väl att besöka alla skandinaviska ställena under sin semester, finns många bra och sköna alternativ att välja mellan, så kör ett par barrundor så blir du säkerligen riktigt nöjd.. =)

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


DeejayJay 88 år
2020-06-14 21:22
Stockholm


MeddelandeYo. Casablanca & Magaluf-hiten nr 1 sommaren 2008 är här! Deejay Jay ft Pandora: "Call me". Se videon: http://www.callmepandora.se/Download/

www.magaluf.nuNamn
Datum
Ort


ballokia 19 år
2020-06-14 16:33
malmö


MeddelandeSå då kan man boka reunion redan nu ? kommer kanske ner i slutet på augusti annars blir det absolut reunion :) suupa sa jag !

www.magaluf.nu
Kommentar    
Det går alldeles strax att boka årets reunion, väldigt tidigt men varför vänta ;)

 Anders 33 år
Namn
Datum
Ort


packamacka ? år
2020-06-14 03:47MeddelandeÅrets sommarplåga är här!!!! Bag In Da Box!!!! Lyssna in den här: www.bagindabox.com Ge mig ett BAG, ge mig ett IN, ge mig ett DA, ge mig ett BOX, vad blir det? BAG in da BOX!!! !

www.magaluf.nu
   2