18 maj 2014

Jobb och boende

Jobb & boende Drömmer du också om

18 maj 2014

Jobb & boende

Lägenheter MagalufDrömmer du också om att jobba utomlands? Träffa nya vänner, sola och bada i strålande sol, gå på de fetaste och bästa festerna? Då är Magaluf något för dig och det är absolut inte omöjligt att det blir så att just Du kommer ner och har din livs sommar!


Jobb

Många vill jobba utomlands, speciellt på en populär partyort som Magaluf är. Men det är många frågor och man vet inte riktigt hur man ska göra. Vi ska försöka hjälpa er så gott vi kan, och hoppas det kan ge er den lilla gnistan att våga ta steget fullt ut.

Vi skulle vilja påstå att det är 3 olika sätt man kan lyckas med sin Magaluf karriär.
Dessa är:
1, kontakt med någon som varit tidigare i Magaluf, känner du någon personligen så är det absolut det bästa sättet att söka och få jobb.
2, du bokar in en period i början av säsongen och söker på plats, då du kan träffa de ansvariga på plats och sälja in dig själv så gott det går och så fort det blir något jobb ledigt så ska man ta första bästa chans att visa att man är precis den som de söker. Den period man bör åka ner är April-Maj, det är då man har tid att träffa personalansvariga m.fl. och man är på plats när turisterna börjar komma ner och alla börjar anställa folk. Läs under boende om du behöver hjälp med det.
3, du provar en period som biljettsäljare och ser vad det leder. Det behövs alltid biljettsäljare så det kan du börja med direkt när du är på plats, utan att behöva kontakta oss i förväg. Utan sök upp oss på plats eller kontakta oss via vårt mobilnummer som du finner under Kontakta Oss här på sidan. Vi anställer inte själva, utan vi hjälper endast att komma i kontakt med rätt ansvariga.
Vill du veta mer så ta en titt till höger för att gå vidare med både jobb och/eller boende.

Boende

När man jobbar eller söker jobb i Magaluf så hyr man privata lägenheter som man bor i, det är överlägset det bästa ekonomiska alternativet. Men hur gör man, man måste ju ha någonstans att bo när man kommer ner.

Här finns det också 3 alternativ som man kan gå till väga.
Dessa är:
1, man har kontakt med någon som ska ner och har boende, då är ju saken biff.
2, man bokar hotell första veckan och försöker hitta på plats. Tänk på att hotell kostar nästan lika mycket för en vecka som lägenheter kostar i månaden. Viktigt att veta att det tar tid att söka boende och det är tid man skulle kunna söka jobb på istället.
3, vi har ett par kontakter som vi kanske kan hjälpa till med, läs igenom hur och vad som går att boka och finner du något som är intressant så kontakta oss så ska vi försöka hjälpa dig så att du kan boka in dig på ett sådant boende. Vi har inga egna boenden, utan vi hjälper er bara med att komma i kontakt med dem som gör det.
Vill du veta mer om jobb och boende?

Läs mer…
Leave a comment
More Posts
Comments