06 jul 2020

Magaluf Reunion 2016

Välkommen till Magaluf Reunion 2016! Nu drar

06 jul 2020
Den stora officiella återträffen för alla skandinaviska magaluffare!

Den stora officiella återträffen för alla skandinaviska magaluffare!

Välkommen till Magaluf Reunion 2016!

Nu drar vi på kryssning igen, 10-12 November är MAGALUF REUNION, den stora och underbara träffen ALLA Magaluffare drömmer om! Den stora uppslutningen efter en härlig sommar där alla får än en gång festa tillsammans! Vi kör årets Magaluf Reunion tillsammans med partykonceptet X-Cruise, som är en massa sköna partypeoples av samma sort som vi själva, så årets fest kommer vara något utöver det vanliga. Artister, trubadurer, lekar, tävlingar, music quiz och massa skoj kommer hända under de 40 timmarna vi är ute till havs. Båten avgår från Stockholm och åker en sväng till Tallinn för att sedan vända tillbaka hem till Stockholm igen.

Har du varit i Magaluf i sommar

Då är detta en självklar fest för dig, då har du inget att skylla på utan det är bara att snacka med dina vänner och göra er bokning så snart ni bara kan! Ni får helt enkelt inte missa detta!

Har du varit i Magaluf tidigare år

Då borde du har varit med Magaluf Reunion tidigare, men självklart är du åter igen välkommen och om vi inte gissar helt fel så hade du jäääkligt kul sist, om du nu var med, och är jäkligt sugen på att dra en vända till! Bara häng med, du är så välkommen!

Har du aldrig varit i Magaluf

Även fast du inte varit i Magaluf, men känner att du är en riktigt skön partyperson ändå, så självklart är du välkommen! Vi blir bara glada när nytt folk kommer! Vem vet, du kanske nästa år bestämmer dig för att åka ner och besöka denna underbara ort som Magaluf faktiskt är! Hoppas verkligen vi ses!

Priser, bokning och senaste informationen

Vi upppdaterar löpandes om vad som kommer ske på Magaluf Reunion på vårt Facebook event, där finner ni även alla priser och hur ni bokar. Samt även lite annat smått och gott! Gå in och klicka delta nu genast! Bjud även in alla dina sköna charter och partyvänner! facebook_link
Leave a comment
More Posts
Comments