16 Dec 2020

Jobba i Magaluf

16 Dec 2020
Bartender MagalufHitta jobb i Magaluf är inte svårt och de som verkligen gör ett helhjärtat försök hittar ofta snabbt ett jobb att börja med. Varefter som nya jobbmöjligheter dyker upp går man vidare i sin karriär, beroende på hur man trivs och vad för jobb man helst är ute efter. På vägen till drömjobbet tar man alla chanser som erbjuds.

Att söka jobb
Att maila runt sitt CV till allt och alla leder sällan någon vart, utan det är på plats i Magaluf allt händer. Restaurangerna, barerna, hotellen med flera vill träffa den de eventuellt skall anställa. Det är inte bara att man är kompetent på arbetsuppgifterna som jobbet kräver utan den sociala biten är minst lika viktig! Man ska vara en skön person som har en personlighet och stil som funkar på den platsen man söker jobb på.


Vi rekommenderar att du gör så här för att få en bra start
Du börjar med att bestämmer dig för att nu ska du till Magaluf och kollar upp så du kan komma iväg tidigt, helst i April eller senast Maj månad. Du bokar en billig resa ner för en kortare period(1-2 veckor rekommenderar vi), då har du en kort period på dig att skapa kontakter, gå på arbetsintervjuer och förhoppningsvis möjligheten att visa vad du går för genom att provjobba. Bara göra ditt bästa och att hålla tummarna att allt gått bra för så snart som behovet finns kommer alla börja anställa folk, och då är du 100% redo att börja. Hittar du jobb så har du säkert också fått nya arbetskamrater och flera förslag på boenden som du kan stanna i resten av sommaren. Har du inte lyckats är det inte värre än att man packar sin väska och åker hem igen, om man inte är envis och väljer att försöka ett tag till, man träffar alltid många som söker boende som man kan tillsammans flytta ihop med och fortsätta sitt jobbsökande med. Man tar dessa beslut när det väl är dags.


Biljettsäljare - en enkel start
Det finns många event och fester som man kan sälja biljetter till, det är ett enkla jobb att börja med och det kan man göra direkt på plats utan några förberedelser. Utan kontakta oss så ser vi då vilka evenemang och fester som det finns att sälja till. Som säljare tjänar du på hur mycket du säljer, det brukar vara i regel ca 10%-20% av det du säljer. En duktig säljare kan sälja 20-30 biljetter till en fest, vilket blir ungefär ca 2000-3000 kr. För en fest. Finns vissa som säljer mer, men förstås även de som inte säljer så bra.

Vill du sälja biljetter till t.ex. partybåt, midsommarfest, grillfest osv. Då kontaktar du oss på plats, det behövs inte skickas in något i förskott. Ring vårt nummer som du hittar under kontakta oss, när du är på plats i Magaluf. Så hjälper vi dig med vart du ska vända dig för att hitta de bästa säljarjobben.

Kontakta oss
Leave a comment
More Posts
Comments