25 apr 2021

About

Magaluf, medelhavets partyort nummer 1! Magaluf är ett

25 apr 2021

Magaluf, medelhavets partyort nummer 1!

MagalufMagaluf är ett av de populäraste partyresemålen för oss Skandinaver, här kan du sola, bada, festa dygnet runt och hitta massa kärlek. Allt från sköna chillställen till några av världens högst rankade nattklubbar finns här. Finns nog ingen av alla världens största DJ’s som inte har spelat på någon av de olika uteställena här.

Din dag och kväll blir precis så som du önskar att den ska bli. Vill du köra värsta dagsfyllan så är det ingen som säger ifrån, utan förmodligen blir det fler som hänger på. Vill du chilla vid poolen och kunna svalka dig med ett skönt dopp då och då, jajamensan, bara slappa på och ladda batterierna inför kvällen!

Sen när det börjar kurra i magen så är det väldigt nära till massor av sköna restauranger! Sugen på en spännande klassisk spansk paella så finner du det på mängder av ställen, eller lite kryddstark mexikanskt kanske? Nemas problemas, allt inom gångavstånd. Finns även massa kinesisk, indisk, lokala spanska, svenska, amerikanska kök, även thai för den som är sugen på det.

Sen börjar festen! Ut på stan direkt eller en liten rackare på balkongen innan är vanligt, men bli inte sittandes där för ni har väl inte åkt utomlands för att sitta och häcka på hotellbalkongen?


Leave a comment
More Posts
Comments