TreO
Namn
Presentation
2016 blir det nyöppning av TreO, i kärt gammalt koncept och spännande nyheter!

På 10 års dagen den 8 April 2016, kommer TreO återigen slå upp portarna. Mamsen, som är legend i Magaluf och även den tidigare ägaren av TreO, har lovat smörgåstårta! En tårta som varit mycket populär, speciellt bland de skandinaviska arbetarna.
Sigge, som är den nya ägaren, står för gott att dricka, lite småtugg och givetvis en massa bra musik!

Att leva upp till att vara en bar exakt så som Familjen Olsson drev den, är en omöjlighet. Naturligtvis vill Sigge sätta en egen prägel på baren, så lite nytt inblandat med skön TreO mentalitet hoppas vi skall få baren att blomstra åter igen. Vi som har minnen ifrån gamla goda TreO kommer att känna igen oss, utan att det skall kännas som en kopia.

Vad kan tänkas bli nytt: En Dagens vadå? Utmaningar? Tapas? Luktar det bageri?

Gammalt och klassiskt: Köp ett fat? Midsommarfest? Stängt PGA Orsak? Stängning 19 Oktober? Mamsens Smörgåstårta?

Målsättning för nya TreO: Vi skall vara mysbaren dit man kommer för att umgås, hänga med varandra och ha ett gott liv! Festen blir alltid vad man gör den till, och här bestämmer vi tillsammans.

Har du nånsin haft den där känslan av att förfesten var bättre än när man väl kom ut på stan? Vi har alla förutsättningar för just den förfesten! Gott att dricka, tilltugg, skön musik, ja ni kan skicka en spellista till oss och ni kan få er egen favvo semester musik spelad!

WiFi, Swish, Kortbetalning, Instacam, Live streaming, VFSFF, SMM…

Under Mars kommer viss renovering att utföras, men är man på plats och vill titta förbi på en öl eller 2, så är sällskapet givetvis välkommet.

Historia:
TreO öppnade den 8 April 2006, Mamsen(Anne) serverade sin första av många tusen? bitar smörgåstårta. Vi är många som Hängt med Bröderna Danne och Anton. De har med gott humör och god humor underhållit oss och serverat härligt goda drinkar. Många olika roliga, solbrända, bleka, kända och okända personligheter har under åren varit gäster och anställda. Tyvärr har allt roligt ett slut och efter att sönerna flyttat till Norge, Mamsen blivit pensionär, så har TreO varit stängt sedan Juli 2015.

Öppettider
Säsongsöppet April t.o.m. Oktober
Öppettider 14:00-sent varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Facebook

Hitta till TreO
TreO Öppet 12:00-03:00 varje dag April-Oktober