bg image

Jobb och boende HEL

Låt drömmen bli sann!

Jobba i Magaluf

Bartender MagalufHitta jobb i Magaluf är inte svårt och de som verkligen gör ett helhjärtat försök hittar ofta snabbt ett jobb att börja med. Varefter som nya jobbmöjligheter dyker upp går man vidare i sin karriär, beroende på hur man trivs och vad för jobb man helst är ute efter. På vägen till drömjobbet tar man alla chanser som erbjuds.

Att söka jobb
Att maila runt sitt CV till allt och alla leder sällan någon vart, utan det är på plats i Magaluf allt händer. Restaurangerna, barerna, hotellen med flera vill träffa den de eventuellt skall anställa. Det är inte bara att man är kompetent på arbetsuppgifterna som jobbet kräver utan den sociala biten är minst lika viktig! Man ska vara en skön person som har en personlighet och stil som funkar på den platsen man söker jobb på.


Vi rekommenderar att du gör så här för att få en bra start
Du börjar med att bestämmer dig för att nu ska du till Magaluf och kollar upp så du kan komma iväg tidigt, helst i April eller senast Maj månad. Du bokar en billig resa ner för en kortare period(1-2 veckor rekommenderar vi), då har du en kort period på dig att skapa kontakter, gå på arbetsintervjuer och förhoppningsvis möjligheten att visa vad du går för genom att provjobba. Bara göra ditt bästa och att hålla tummarna att allt gått bra för så snart som behovet finns kommer alla börja anställa folk, och då är du 100% redo att börja. Hittar du jobb så har du säkert också fått nya arbetskamrater och flera förslag på boenden som du kan stanna i resten av sommaren. Har du inte lyckats är det inte värre än att man packar sin väska och åker hem igen, om man inte är envis och väljer att försöka ett tag till, man träffar alltid många som söker boende som man kan tillsammans flytta ihop med och fortsätta sitt jobbsökande med. Man tar dessa beslut när det väl är dags.


Biljettsäljare - en enkel start
Det finns många event och fester som man kan sälja biljetter till, det är ett enkla jobb att börja med och det kan man göra direkt på plats utan några förberedelser. Utan kontakta oss så ser vi då vilka evenemang och fester som det finns att sälja till. Som säljare tjänar du på hur mycket du säljer, det brukar vara i regel ca 10%-20% av det du säljer. En duktig säljare kan sälja 20-30 biljetter till en fest, vilket blir ungefär ca 2000-3000 kr. För en fest. Finns vissa som säljer mer, men förstås även de som inte säljer så bra.

Vill du sälja biljetter till t.ex. partybåt, midsommarfest, grillfest osv. Då kontaktar du oss på plats, det behövs inte skickas in något i förskott. Ring vårt nummer som du hittar under kontakta oss, när du är på plats i Magaluf.

Kontakta oss
bg image

Lev livet

Lev livet!

Lägenheter i Magaluf

HusSka du stanna och jobba i Magaluf över sommaren, då behöver du någonstans att bo. Ett boende hyr du av privatpersoner som bor här. Många har extra boenden som de hyr ut och även andra flyttar tillfälligt under säsongen då de inte orkar med allt liv som en partyort skapar under sommaren, vilket ger alla som jobbar en möjlighet till ett mycket billigare boende än hotell. OBS, dessa boenden vi nämer gäller endast arbetare som ska stanna över längre perioder! Lägenheterna hyrs inte ut veckovis.

Hur är lägenheterna
Det vanligaste bland de som jobbar i Magaluf en helt vanlig standard lägenhet, jämfört med Skandinaviska så håller de väl lite lägre standard. Men de duger gott till att bo och leva i under en sommar, så länge sängar, kök och badrum finns. Man brukar ha högre krav desto fler år man jobbat. Då man tar sig lätt med fot överallt inom Magaluf så alla lägenheter ligger bra till oavsett vart man väljer att bo, man kan alltid gå till sitt jobb. De vanligaste lyxen bland arbetare är eget rum, stor balkong, fin utsikt och sådana saker. Är det din första säsong brukar man vara glad för att ha tak över huvudet och kunna låsa in sig själv och sina grejer. Tvättmaskin är något man lätt glömmer bort så detta är något som man bör kolla när man hyr lägenhet.


Hur hittar jag boenden
Det finns inga bra online tjänster eller liknande så det finns endast 3 alternativ.
1, man har kontakt med någon som ska ner och har boende, då är ju saken biff.
2, man bokar hotell första veckan och försöker hitta på plats. Tänk på att hotell kostar nästan lika mycket för en vecka som lägenheter kostar i månaden och att det tar tid att söka boende, det är tid man skulle kunna söka jobb på istället.
3, vi har ett par kontakter som vi kanske kan hjälpa till med, läs nedan om hur du gör då.


Lev livetViktigt att veta om boenden
Allt detta är egentligen självklart men vi vill att ni ska vara väl informerade. Ägarna som hyr ut lägenheter gör det för att tjäna en extra slant, samt de kommer kräva en deposition som garanti ifall något går sönder i lägenheten och att man fullföljer den överenskommelse man avtalat när man hyr. Depositionen återbetalas efter sommaren om avtalet och hyrorna har sköts och inget är skadat i lägenheten. Om något är skadat så kommer det dras från depositionen. Täcker inte depositionen skadorna blir man ersättningsskyldig för resterande kostnader. En deposition är vanligtvis en månadshyra, vilket betyder att i början när man ska hyra en lägenhet behöver man vara beredd på att betala 2 månadshyror på en gång (1 månadshyra som är hyran för första månaden och 1 månadshyra som deposition). Depositionen kan inte användas som betalning för sista månaden, av anledning att då har inte ägaren någon garanti ifall något händer den sista månaden. El brukar tillkomma så ni är medvetna om det. Och det som många vanligtvis missar, detta är vanliga lägenheter så dessa lämpar sig inte till att ha spårade fester i, utan se det som er lilla lugna frizon, vill ni festa är det bara att gå ut i Magaluf.


Vad kostar det med lägenheter i Magaluf
Om vi håller oss till vad som är normalt så kan man säga att priset brukar hamna omkring 2500-3500 sek/månaden per person för en lägenhet för 4 personer som man hyr 6 månader. Detta är endast ett ungefärligt pris och det varierar förstås beroende på vilka krav man har, hur många man kan tänka sig att bo med och inte minst viktigast hur länge man bokar.


Vilka boenden kan vi hjälpa till med

Första gången du åker ner och har inte en aning om hur du ska göra eller du vill helt enkelt ha hjälp.

Vi känner några lägenhetsägare som vi hjälper dem med att hyra ut deras lägenheter till jobbsugna skandinavier.
Vi har 2 olika alternativ som vi beskriver här.

Våra boenden har komplett kök för matlagning, badrum med tvättmaskin, allrum och balkong med fin utsikt. Ligger centralt med endast någon minuts promenad till strand och bargatan. Håller normalt standard.

Vi har bilder som vi kan skicka till er vid intresse, kontakta oss för mer information och bilder.
Delat boende i kollektiv

Kan du hyra egen säng eller eget rum om ni är flera.

I kollektivboendet finns det dubbelrum och trippelrum. Finns inga singelrum, så åker du själv så kommer du dela rum med någon annan. Dubbelrum kostar 3500:-/person/månad om man bokar hela sommaren Maj-September. Lilla trippelrum kostar 2500:-/person/månad för Maj-September. Stora trippelrum kostar 3000:-/person/månad för Maj-September. Alla platser har en månads deposition som förskottsbetalas. Hyrorna betalar på plats i förskott månadsvis. Det betyder att du betalar första månaden direkt när du kommer ner. Andra månaden betalar du sedan vid månadsskfitet, osv.

Egen lägenhet

För er som vill boka egen lägenhet helt enkelt.

★ Lägenhet med 4 bäddar kostar från 12500:- / månad beroende på längd ni vill hyra. (3125:-/person/månad)
★ Lägenhet med 6 bäddar kostar från 16000 kr / månad beroende på längd ni vill hyra. (2666:-/person/månad)
★ 1 månadshyra i deposition.


Så här bokar du

★ Bestämmer er för det alternativ som passar er bäst.
★ Kontakta oss så gör vi en bokning tillsammans.
★ Vi skickar ett bokningskontrakt på er bokning och en räkning på depositionen som skall betalas för att bokningen skall bli giltig.
★ Ni mottager ett depositionskvitto för den inbetalda depositionen.
★ Sen är bokningen klar.
★ Vid ankomst betalas hyran på plats i Magaluf, en månad i taget.
★ Ett spanskt hyreskontrakt erhåller ni på plats som gäller i Spanien och kvitto för er betalning.
★ Efter hyresperioden utförs en kontroll av lägenheten och är allt ok med lägenheten och allt sköts enligt hyreskontraktet så återbetalas depositionen.

Kontakta oss för bokning och andra frågor.

Kontakta oss

Socialmeddelande

Gilla oss gärna på sociala medier!

Social Bar

Kontakta oss

Besöksadress

Magaluf.nu
Carrer Pinada 5, Local 5
07181 Calvia, Mallorca - SPAIN

Kontaktsätt

E-post adress: [email protected]
Telefon:  Aktiveras till sommaren - Anders