Skriv inlägg   Sök   
Lägg till mallen som favorit!
Mallisboken
Välkommen till Magaluf.nu och dess omtalade Mallisbok. Här kan du läsa mycket skojj
samt hålla dig uppdaterad om officiella och inofficiella grejjer.

Välj vilken eller vilka gästböcker du vill se:Namn
Datum
Ort


hellena 18 år
Idag kl 17:09
Malmö


Meddelandebehöver ni hjälp med ngt, att kirra folk eller vad som helst är det bara att säga till! hur många var det på förra årets kryssning?

www.magaluf.nuNamn
Datum
Ort


hellena 18 år
Idag kl 16:58
Malmö


Meddelandeokej men kirra en flotte som är flytfärdig så åker vi på kryssning! =)

www.magaluf.nuNamn
Datum
Ort


Ola 21 år
Idag kl 16:55
Västerås är hemlig igen...


MeddelandeFredde>> Planerna för en malliskryss den 21:a samtidigt som Ayia Napa grejen är inte dum. Se bara till att uppslutningen blir bättre än förra året, visserligen var det en sjuhelvetes storm men det spelar väl ingen roll om man är go och glad? Jobba på nu så glider vi på malliskryss den 21:a!

www.magaluf.nu
Kommentar    
Vi får se hur vi löser allt, om vi gör något... Det är tyvärr väldigt mycket jobb till ingen som helst förtjänst alls att ordna en sådan sak såvida man inte kommer upp i skalorna tusen pers.

 fredde 26 år
Namn
Datum
Ort


Manna 19 år
Idag kl 16:54
Söder


MeddelandeFan va TASKIGT Fredde! ok att du försöker få ihop folk till "din" fest, men jävligt lågt att göra det som parasit på MITT inlägg! e ju bara en stackars arbetare som försöker få ihop folk till kvällens evenemang på STEREO! alltså: SKUMPARTY PÅ STEREO (torsgatan1 Norra Bantorget) IKVÄLL kl 22-03 FATTA VA KUL D BLIR! Å VICKA EFTERFESTER.....!

www.magaluf.nuNamn
Datum
Ort


hellena 18 år
Idag kl 16:48
Malmö


Meddelandedancing queen är också en båt eller? ja det hade ju varit något, kunde man visat alla ayia-napor hur fel de gjorde när de beställde resa i somras :)

www.magaluf.nu
Kommentar    
Vet inte om man får kalla Dancing Queen för båt, men den går säkert under den betäckningen. Det är hur som helst ett gammalt plåtskrov, Vikings äldsta båt i trafik. Allt på båten är verkligen under all kritik! Så båt å båt vet jag inte...flytande objekt kanske! ;) Vi åker ju sådant fall på Amorella eller något! ;)

 fredde 26 år
Namn
Datum
Ort


hellena 18 år
Idag kl 16:13
Malmö


Meddelandenej fredde här är det inget provocerande inte...:) bara lite sköna förslag så man överlever vintern! det är alldeles för långt till nästa sommar...ni hade gjort 4 malmöflickor (och förmodligen några varbergare också) vääldigt lyckliga...

www.magaluf.nu
Kommentar    
Hehe...pågår alltid massa skojjiga idéer i mitt huvud, så vi får väl se om vi lyckas få ihop något här också... Skulle ju vara rysligt kul att lägga en kryssning den 21:a December, precis när Ayianapa har sin Reunion-fest på Dancing Queen... *gapskratt*

 fredde 26 år
Namn
Datum
Ort


Jenny
Idag kl 13:47MeddelandeFörrsten, va det ös på reunion? har ju knappt hört något från er som va där..

dengladeviking.magaluf.nuNamn
Datum
Ort


Jenny
Idag kl 13:46
HGB


MeddelandeVet inte hur många dagar det i kvar, men jag hoppas att dom är väldigt få!!! vill tillbaka nu o festa o spana! Älskar det livet o é väldigt avundsjuk på alla bartendrar som få känna på det mer än en vecka!!

dengladeviking.magaluf.nuNamn
Datum
Ort


Maria
Idag kl 13:43
Svergie


MeddelandeKhim: ska du jobba nästa sommar tror du?

dengladeviking.magaluf.nuNamn
Datum
Ort


Benga B
Idag kl 13:20MeddelandeHar dom lagt ner ännu fler hotell i år? eller har det kommit fler? Ska ner i år för andra gången, och festa med de svenska, norska och danska party-polarna! Inget slår skandinaver på semester! varken i utseénde eller stil.......... =) NU KÖÖÖR VI!!!

www.magaluf.nu
   1