MAGALUF REUNION PARTY 2007

Då var det dax igen för den årliga återträffen för alla SKANDINAVISKA Magaluf fans och deras vänner! I år är det åttonde året för MAGALUF REUNION PARTY och vi har FÖRLÄNGT kryssningen till 40 timmar och lagt den på en HELG! Avreseorten är som vanligt från Stockholm, efter den dundersuccé som det har blivit!

Festen börjar Fredagen den 16 November 18:00 och pågår sedan 40 timmar i sträck till Söndagen den 18 November 10:00, senare samma Söndag kommer vi presentera en riktigt fet och hemlig efterfest för alla som varit med på REUNION 2007.


BOKA REDAN NU!
Vi befinner oss i Augusti månad, många av oss är just i denna stund i Magaluf! Många andra har redan haft sin semester och längtar förmodligen både tillbaka till Magaluf och längtar framåt till den stora återträffen i November-Magaluf Reunion och sist många som inte ens haft sin semster än och skall iväg snart till Magaluf! Så det kan kännas väldigt tidigt redan nu att boka sin Reunion biljett, men så är inte fallet. Det är så att årets MAGALUF REUNION 2007 är så pass efterfrågat och hett redan nu att vi ber alla att REDAN IDAG boka sina MAGALUF REUNION biljetter! Då det helt plötsligt en dag kan vara för sent! Så om du inte har ett riktigt bra skäl till att inte boka redan nu så är det bara att redan nu samla dina vänner och ringa Tallink Silja och göra er bokning! Se till höger för att få hjälp med att boka.

VAD ÄR MAGALUF REUNION PARTY?
För åttonde gången i rad och för fjärde gången på Tallin Silja så bränner vi av årets höjdpunkt för alla Magaluf älskare och deras vänner! Mina damer och herrar låt oss presentera Magaluf.nu Reunion Party 2007! Förra årets enorma succe följer vi naturligtvis upp med ytterliggare en helt galen, tokig, lösaktig och helt… helt underbar PARTYBÅT! Vi är många som än hör bruset från förra årets vågor och bara längtar till att kasta oss in i dem igen för en upplevelse utöver allt annat! På denna kryssning samlar vi personal från alla skandinaviska ställen så som Casablanca, Grabbarna Grus, Den Glade Viking, Gjökeredet, E4, Blue Moon, Oas och den nya skandinaviska baren TreO! Även annan skandianvisk personal dyker upp som jobbat på andra ställen också. Så ta chansen att möt din favorit bakom baren för en gemensam drabbning ute på havet. Dessutom radar vi upp så många som möjligt av artister från Casablanca sommaren 2007 samt andra Magaluf aktuella artister, missade du eller var du nere fel vecka så får du här chansen igen! Sen är det massor och återigen massor av er alla underbara gäster som besökta Magaluf i somras som kommer och även deras kompisar som du inte än träffat, så jävla bra alltså! Som körsbäret på grädden så kommer även en hel del så kallade Magaluf hjältar också, ungdommar som varit i magaluf fler år i rad! De som varit mest har varit varje år sen innan millenniumet, passa på att träffa dem och kanske få svar på dina mest svårsvarade frågor. Sist men inte minst så är vi där, Anders och Rolle från Magaluf.nu som du träffat överallt och säkerligen hört talas om. Gäster från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island besöker oss, även inresta med skandinaviska intressen från både England och Spanien kommer. Vi lovar en fest som blir en kombination av partybåt och Magaluf party när det är som bäst!

De skandinaviska barerna kommer synas runt om på båten med deras egna personalkläder, utsmykningar etc för att återskapa den sköna stämning och känsla som råder på respektive bar!

HYTT INGÅR!
Det som gör Magaluf Reunion så grymt bra är att det ingår boende (hytt) för alla i HELA TVÅ NÄTTER(Natt fre-Lör och Lör-Sön)! Dvs problem med att hitta hotell för att övernatta och dess kostnader inte alls existerar för det ingår i priset, vilket är mycket trevligt för speciellt alla som kommer långväga!

ARTISTER!
Alla sköna artister som uppträdde på Casablanca under hela sommaren kommer vi givetvis göra allt för att de ska vara med på MAGALUF REUNION PARTYT! Så om du missade några uppträdanden på plats i Magaluf har du nu en stor chans nu att få se dem ändå! Vi kommer även ha specialinbjudna artister till några av de hetaste hitsen i sommar! Vilka dessa är håller vi hemligt ett tag tills allt är klart och kontrakt skrivna.

DINA VÄNNER ÄR VÄLKOMNA!
Festen är främst avsedd för alla SKANDINAVIER som varit i Magaluf, men vi vill vara tydliga med att få ut budskapet att du får, nästan så vi tycker du ska ta med dig dina vänner och nära å kära på MAGALUF REUNION PARTY! För vi tycker alla de som missat att hänga med sina kompisar borde få chansen att uppleva sommarens bravader så som vi har gjort! Speciellt nu innan vintern sätter sin kyliga hand över oss alla!

BRA BUSSANSLUTNINGAR MED TALLINK SILJA!
Tallink Silja har ett eget bussnät som är kopplat till avgångar och ankomster med Tallink Silja båtarna. Detta bussnät sträcker sig en bra bit utanför Stockholms Län, så för alla ni som bor i närheten av Tallink Siljas bussnät så har ni ett bra resealternativ att ta er till och från Magaluf Reunion 2007! Se avreseorter, priser och tider via denna länk: Tallink SiljaS BUSSLINJER.

PRISER FÖR MAGALUF REUNION 2007!
De billigaste platserna är endast 495 kr per person för 2 nätter. För komplett prislista se nedan. I priset ingår följande:
  • En 40 timmars PARTYKRYSSNING med Tallink Silja som ni aldrig kommer att glömma!
  • Plats i en 2/4 bäddshytt. (Ni viljer helt själva hur många ni bokar i hytterna, vilken typ av hytt ni vill ha, om ni har många hytter så kan ni få hytterna på rad och massor av andra bra saker har ni möjlighet till.)
  • Flertalet artistuppträdanden
  • Återträffa alla gamla vänner från Magaluf och deras vänner
  • Massor av andra roliga händerser och överraskningar
  • Minne för livet! (iallafall till nästa års magaluffande)
MAGALUF REUNION PARTY kan även kompletteras med en middagsbuffe, frukostbuffe och tacobuffe!
  • Middagsbuffen där allt är fritt under 2.5 timmar. Gäller all mat och måltidsdrycker! Vi rekommenderar starkt detta då det är mycket prisvärt och en trevlig start på PARTYKRYSSNINGEN! 270 kr kostar middagsbuffen.
  • Frukostbuffen serveras första morgonen! 83 kr kostar frukostbuffen.
  • Tacobuffen serveras dag 2 på hemresan, och samma sak gäller där med måltidsdrycker som med middagsbuffen! 159 kr kostar tacobuffen.


ALLA HYTTER OCH PRISER!
Hytt Personer Pris/person
B Hytt 4 495:-
3 715:-
B Hytt(Dubbelhytt)
Två bädds
2 1045:-
1 2090:-
O Hytt
Med fönster
4 895:-
3 1265:-
2 1790:-
1 3580:-
Lyxhytt
2 1895:-
1 3790:-
Suite
Fler rum, avskärmat, utsiktframåt etc.
2 2995:-
1 4590:-
Mer info om hytterna får du på M/S Romanticas hemsida, se högerkanten.
Language:
        


HUR DU BOKAR DIN BILJETT!
SNABBGUIDE
1. Bestäm vilka som ska åka.
2. Ring Tallink Silja på +46 8 6663333.
3. Ange bokningskod: SREU07.
4. Välj tillägg middags-, frukost- och taco-buffe.

Se nedan för detaljerad bokning!

1. Ta reda på info om dina kompisar som du åker med.
Tallink Silja behöver förnman, efternamn och personnummer på samtliga som ska boka. Det är en som ringer in och gör bokningen för alla. Ni kan boka allt från 1 person till hur många som helst på en bokning. De som är 18 måste bokas tillsammans med en som är 23 eller äldre. Max 3 st 18 åringar per 23 åring i samma hytt.

2. Ring Tallink Silja bokningscentral på telefonnummer
08 6663333
(Från utlandet
0046 8 6663333).

Hit ringer ni alltid om ni har frågor, funderingar, ombokningar, fler kompisar vill åka med, ni vill ändra hytt m.m... Jätteenkelt. Öppet varje dag mellan 08:00 - 20:00.

3. Ange bokningskod: SREU07 när du bokar så hjälper de dig med allt direkt över telefonen.
Denna bokningskod gör att Tallink Silja direkt vet vilken kryssning som ni vill åka på. Ni hamnar 100% säkert på rätt datum och rätt båt.

4. Vi rekommenderar att ni direkt bokar middagsbuffen och eventuella extra måltider.
Middagsbuffen är Reunions stora FÖRFEST med fri mat och dryck i 2.5 timmar, GRYMT GOTT OCH KUL! Frukost och tacobuffe skadar inte att boka heller, speciellt tacobuffen då den inte kan köpas ombord!

5. Sen är det bara att försöka få med så många andra vänner som möjligt, de måste inte ha varit i Magaluf.
Om ni har vänner som vill åka med som inte varit i Magaluf så är det HELT OKAY! De är mycket välkomna, vi tycker det är bra att lite nya ansikten kommer och ser hur kul vi har tillsammans i Magaluf!

LITE FAKTA
Åldergräns: 19 år!
18 åringar måste boka tillsammans med en som är över 23 år. 3 st 18 åringar kan bokar i en hytt.
Avgång: Stockholm, Frihamnen 16 November 18:00.
Samling: Frihamnen i terminalen 16 November 16:00.
Ankommer Tallin 09:00 17 November.
Hemfärd: 17 November 17:00.
Hemkomst: 18 November 10:00.
Avgång: Så snart man orkar vid hemkomst.
Maxantal gäster: 2500 st.


Fartyg: Tallink Silja Romantica
M/S Romantica >>.

OBS
GLÖM INTE PASS!
Frihamnen är inte samma som värtahamnen, men de ligger ganska nära varandra! Tänk på det! Vi har ju tidigare år varit på värtahamnen, men iår är det frihamnen som gäller!

Frågor om reunion som inte gäller direkta bokningsfrågor så går det även bra att Kontakta Anders på Magaluf.nu genom att maila: [email protected] eller ringa: 0046-707383898(Utomlands) 070-7383898(Sverige).

Vi samarbetar med
CASABLANCA
DEN GLADE VIKING
GJØKEREDET
GRABBARNA GRUS
E4-AN
OAS
TREO
BLUE MOON
DET GLADA HÖRNET
TALLINK SILJA


TACK TILL:
Kommer inom kort...


Vi förbehåller oss rätten att ändringar kan förekomma!
©Magaluf.nu